onsdag den 4. maj 2011

Hm

Hey allesammen, jeg vil lige undskylde for at jeg ikke har været så god til at blogge. Men I får det lige kort;

Onsdag; Tog jeg i skole med det dårlige ben, men hold op hvor var det godt at se allesammen igen! :-)

Torsdag; Hjem til mor. Der kom Kia og sov med mig. Vi var oppe ved hendes hest og vi lavede aftensmad, det var bare super hyggeligt :-*

Fredag; Kom min søde kæreste i lidt tid. Til aften tog jeg med mor og Ditte hen til en af mors veninder og hendes 2 drenge til "Gourmet Middag". Det er noget min mor og Tina har holdt igennem længere tid hvor vi prøver at spise og lave nyt mad og hygger os.

Lørdag; Tog min mor, Ditte og jeg til Løkken med Heidi (mors veninde) og Casper (Heidis søn) for at shoppe lidt, jeg fik en sød hvis sommer kjole (billede kommer senere). Til aften tog vi hen til Heidi og grillede, mums!

Søndag; Var jeg oppe og se Ditte spille fodbold, og bagefter hjem til min kæreste:-)


Mandag; Var jeg i Hjørring med min far, hvor jeg fik en ny mascara "Hypnose Drama" kan stærkt anbefales, hvis du er til meget fremtrædende vipper! Senere kom Peter og Niller (2 venner) og hyggede hos mig, vi gik en kort tur i klubben, men der skete der ikke rigtig noget.
Tirsdag; Var jeg sammen med Th (kæresten) og til aften kom Peter og hyggede med mig :-)



Onsdag; Idag har jeg bagt kage til klassen til i morgen, den er sikkert blevet rigtig god ;-) Senere kommer Peter og hygger.